NHHI Fotballrypene

NHHI Fotballrypene er NHH sitt eneste damelag i fotball. Stallen består i dag av rundt 32 fotballglade jenter som trives sammen både på og utenfor banen.

Vi trener ute på Stemmemyren to ganger i uken hele året. I tillegg trener vi futsal i Lehmkuhlhallen i perioden fra oktober til mars. I sesongen 2020 skal vi endelig i gang med 11’er-fotball igjen etter et pauseår i 7’er-serien. Det vil si at vi starter opp i 5. div., men vi har et stort mål om å rykke opp til 4. div. igjen (og ikke minst arrangere tidenes opprykksfest!!;)).

Et av årets store høydepunkt for rypene er Studentlekene i Sogndal (NM i studentfotball). Da reiser vi sammen med gutta på NHH-FK og storkoser oss med cupspill, hotellopphold og ikke minst en supergøy bankett tilslutt. Vinneren av Sogndal går videre til student-EM, noe rypene selvfølgelig har et mål om det kommende året. Rypene deltar også på andre cuper f.eks. SL Bergen Challenge.

På laget har vi jenter fra omtrent alle ulike nivåer innen fotball. Dersom du har spilt en del fotball før er sjansene veldig gode for å komme med på laget. På opptak og åpne treninger ser vi etter jenter som har grunnleggende fotballferdigheter og som er motiverte til å bli en del av rypene.

Utenfor banen er vi aktive på sosiale arrangementer som blant annet Internaften, NHHI Kick-off, Woman’s Finance Day og Uken. Det er heller ikke sjeldent at noen av de festglade rypene drar i gang vors og inviterer med seg resten av gjengen. I tillegg arrangerer våre flinke sosialansvarlige forbrødringer, hytteturer, julebord og nyttårsbord sammen med andre lag på skolen. Under fadderuken på NHH stiller Fotballrypene selvfølgelig opp som sveisere, og dette har blitt en stor suksess siden vi startet opp som sveisegruppe i 2018.

Fotballrypene holdes i gang av et styre bestående av åtte jenter: leder, nestleder, økonomiansvarlig, utstyrsansvarlig, to trenere og to sosialansvarlige (persoser). Her er det med andre ord gode muligheter for å få mye ansvar og erfaringer innen det å organisere et stort lag, som både er aktivt sportslig og sosialt.

Dersom du ønsker kontakt med oss er det bare å sende en melding på enten facebook- (NHHI Fotballrypene) eller instagramsiden (@nhhifotballrypene) vår.

NHHI
NHHIFotballrypene
fotballrypene@nhhi.no