Softball

NHHI Softball er et av Norges få softballag, og består av 30 spreke og blide jenter på tvers av alle kull. Laget ble stiftet i 2006, og er med det skolens eldste idrettslag for jenter.

Softball blir ofte omtalt som jenteutgaven av baseball, hovedsaklig fordi softball i motsetning til baseball også spilles av jenter. Vi spiller i tillegg innendørs, og har våre treninger i Lehmkuhlhallen hver tirsdag kl. 20:30. Det finnes ingen offisiell softball-serie i Norge, noe som betyr at vi ikke spiller kamper mot andre softballag. I stedet forsøker vi å spille kamper mot andre lag innenfor NHHI så ofte som mulig, og har hatt en rekke utfordrende og morsomme kamper i tiden som et lag.

Ingen eksisterende medlemmer av laget har hatt erfaring med spillet før de startet på NHH, og vi krever heller ingen forkunnskaper på vårt opptak. Vi verdsetter imidlertid en sportslig interesse, samt godt humør og innsatsvilje. Som lag har vi minst like stort fokus på å ha det gøy utenfor banen, og vi har derfor en rekke sosiale sammenkomster hvert semester. Blant annet kan det nevnes at vi har en sommerfest, rask- og treg aften med Lacrosse i tillegg til flere forbrødringer med andre lag i løpet av året.

Vi har opptak ved semesterstart hver høst, og oppfordrer bade nye og gamle NHH’ere til å komme på opptak. Opptaket vil bli annonsert her på NHHI.no, men også gjennom vår facebookside ‘NHHI Softball’ https://www.facebook.com/NhhiSoftball/. Sjekk gjerne ut vår instagram ‘nhhisoftball’ for et lite innblikk i hva vi driver med!

NHHI
NHHISoftball
softball@nhhi.no