NHHI Run

Velkommen til NHHI Run – en herlig løpegruppe for jenter som ønsker å oppdage gleden ved løping og samtidig sette seg mål å trene mot. NHHI Run jobber målrettet mot å delta i løp som for eksempel Bergen halvmaraton, Rosa sløyfe-løpet, Winterrun Bergen og andre løp. Her er det ingen krav til løpeerfaring. Hos NHHI Run finner du den perfekte balansen mellom individuell utfordring og fellesskapets kraft. Uansett om du er en erfaren løper eller nybegynner, så er du hjertelig velkommen! Vi tror på at mål blir lettere å nå når man har med seg støttende og motiverte studenter ved sin side. Sammen skal vi pushe grenser, oppnå mestringsfølelse og feire hverandres triumfer! Og ikke glem det sosiale uten joggeskoene – vi finner også på mye kjekt.

Hos NHHI Run handler det om mer enn bare å krysse målstreken. Vi ønsker å skape et varmt og inkluderende miljø der jenter kan finne glede og inspirasjon i løpingen. Det er din motivasjon og vilje til å sette deg mål som betyr mest for oss.

Så hvis du har lyst til å være en del av et energisk, støttende og dedikert løpefellesskap, er det på tide å bli med i NHHI Run! Bli med oss på reisen mot løpsmålene våre og opplev gleden ved å løpe sammen! Lace up, jenter – vi venter på deg!

NHHI
NHHIRun
run@nhhi.no