NHHI Oktagon

NHHI Oktagon er skolens jenterolag, og har siden 2008 vokst til å bli en engasjert, treningsglad og livlig gjeng.

Vi trener to ganger i uken; enten i båt på Nordåsvannet, eller inne på romaskin, løpeturer, styrketrening eller sirkeltrening.

Vi i NHHI Oktagon krever ingen forkunnskaper innen roing. Det er svært få av oss som tidligere har rodd, så kunnskap og erfaringer i båt er noe vi tilnærmer oss under tiden vår på NHH.

Hver vår deltar vi i den årlige Studentregattaen som arrangeres i Bergen, hvor alle studentlagene i Norge kommer for å konkurrere. Vi trener oss opp til dette, og hele laget er med på denne fantastiske dagen – og selvfølgelig feiring og bankett på kvelden.

Minst like viktig som treningene, er opplevelsene og vennskapet vi har innad i laget. Vi har det fantastisk gøy sammen på ulike sammenkomster som vorspiel, Aulashow, hytteturer, frokoster, andre opplegg internt i laget eller sammen med Crew. Vi reiser også på blåturer eller hytteturer, hvor vi koser oss i hverandres selskap. Du skal ikke se bort fra at jentene på laget blir noen av dine beste venner – hos oss er vi alle i samme båt.

NHHI
NHHI Oktagon
oktagon@nhhi.no