NHHI Klatre- og Tindeklubben

NHHI Klatre- og Tindeklubb er en åpen gruppe for deg som er interessert i klatring og buldring. Vi klatrer for det meste innendørs, men hvis muligheten byr seg og Bergen viser seg fra sin beste side, har vi utstyr for å klatre ute også. Deler av klubbens medlemmer er store tilhengere av buldring og besøker ofte byens flere buldresentere.

Hver onsdag, klokken 1800, samles vi i Lehmkuhlhallen for en felles økt. I tillegg avtales det stadig klatreøkter ellers i uka på for eksempel Fantofthallen, Bergen klatresenter eller Bryggeriet. Et lite innlegg på Facebookgruppen vår er nok, det er alltid noen som er med på en klatreøkt!

For å kunne være et aktivt medlem av NHHI Klatre- og Tindeklubb kreves det brattkort. Dette må du ha for å få lov til å klatre og sikre i alle norske klatrehaller. SAMMEN arrangerer brattkortkurs jevnlig og gir reduserte priser for studenter. I tillegg vil det som oftest være noen av klubbens medlemmer som har godkjennelse for å arrangere kurs og avholde brattkorttest. Vi arrangerer ikke kurs fast, men om interessen er stor nok kan dette vurderes. Ta kontakt med noen i styret på Facebook eller på trening, så finner vi en løsning.

NHHI Klatre- og Tindeklubb er en avslappet gruppe. Ingen treninger er obligatoriske, og det er ingen forpliktelser som medlem. Vi ønsker å være en inkluderende klubb for alle som har interesse for klatring. Idretten og miljøet er nok til at det alltid er mange på trening! I tillegg til felles treninger arrangerer vi, klatring ute etterfulgt av utepils og grilling, noen sosiale samlinger på byen, quiz i kjelleren eller middager/julebord hjemme hos noen av medlemmene.

Har du brattkort og lyst til å bli med nå? Meld deg inn i facebookgruppen vår: NHHI Klatre- og Tindeklubb

Aldri klatret før/har ikke brattkort, men synes det høres fristende ut?: Send oss en melding på mail: klatring@nhhi.no eller Facebook!

Eller aller best: Møt opp en onsdag, 1800 på Lehmkuhlhallen, prøv å klatre selv og slå av en prat med oss!

NHHI
NHHI Klatre- og Tindeklubben
klatring@nhhi.no