NHHI Futsal

NHHI Futsal er skolens beste futsallag, og spiller til daglig i 1. divisjon i Hordaland. Vi er regjerende norgesmestere i studentfutsal, og har også representert Norge i Student-EM i futsal hele 7 ganger, senest i Polen sommeren 2022. Vi søker alltid nye balltrillere som vil være med å bidra til nye eventyr både på – og ikke minst utenfor – parketten!

Vi trener 1-2 ganger i uken i Lehmkuhl, der treningene i sin helhet består av firkant, spill og en upåklagelig god stemning (kanskje vi presser inn en liiiiten pasningsøvelse uken før turnering). Det å kunne trille kule innendørs er helt perfekt når værgudene ikke spiller på lag i regnbyen. Seriekampene spiller vi over 1-3 helger per semester i de vintermånedene været er på sitt absolutt tristeste. Årets høydepunkt er dog den årlige deltakelsen i studentmesterskapet i futsal, der vi ikke er fremmede for å gå hele veien. Et suksessfullt studentmesterskap utløser gjerne billett til EM-deltakelse i det store utland, en opplevelse helt utenom det vanlige.

Likevel er vi først og fremst en sosial gjeng, og vi kan blant annet friste med julebord på badeland (ja, du leste rikitg!), svettefester i Lehmkuhl, forbrødringer, banketter og mye annet sosialt snadder som gjør NHHI Futsal helt unikt.

Hysj ka sa ho….

NHHI
NHHIFutsal
futsal@nhhi.no