NHHI Friluft

NHHI Friluft ble startet opp i slutten av 2020 med hensikt å skape et inkluderende friluftstlivmiljø for alle studenter som liker å tilbringe tid ute.

Vi vil arrangere en rekke kortere og lengre turer gjennom semesteret. Minst en gang i uken arrangerer vi fjelltur rundt om i byfjellene. De lengre turene vil bestå i alt fra lengre dagsturer til overnattingsturer i telt og hytte. I tillegg til fjellturer ønsker vi å arrangere andre arrangementer utendørs som for eksempel vinterbading og padling. 

Vi er svært opptatt av å kose oss på tur, og vi planlegger å arrangere sosiale arrangementer både innendørs og utendørs. Bålkos, grilling, middager og fester er noen av arrangementene du kan bli med på som medlem i NHHI Friluft. 

Komplett turprogram vil legges ut på våre sosiale medier i forkant av hver måned. Følg med på vår instagramkonto @nhhifriluft og vår facebookside “NHHI Friluft”. Vær obs på at du må være innmeldt gruppen for å være med på de lengre turene. Ta kontakt på vår instagram/facebookside, eller send en mail til friluft@nhhi.no, så ordner vi det!

Gleder oss til å se deg på tur!!

NHHI
NHHIFriluft
friluft@nhhi.no