NHHI FK

NHH FK spiller fotball i 4. divisjon i Hordaland, og har årlig en målsetting om å komme på øvre halvdel av tabellen. Vi er en sosial gjeng som driver med mye annet ved siden av fotballen, men alle har spilt fotball omtrent hele livet. Nivået gutta har spilt på er veldig ulikt, alt fra 2. divisjon junior til Tippeligaen. Vi har 2-3 treninger i uke, som er få treninger sammenlignet med våre motstandere i 4. divisjon og vi stiller ikke krav til oppmøte på hver økt. Det er derimot viktig at du har motivasjon for å fortsette å spille fotball på et relativt høyt nivå samtidig som du får tid til skole og andre NHHS-aktiviteter ved siden av.

I tillegg til å spille i 4. divisjon deltar vi årlig på vinterserie, kvalifisering til NM og kanskje årets høydepunkt som er studentmesterskap (SM) i Sogndal. I 2021 vant vi SM og har dermed kvalifisert oss til student-EM i Polen sommeren 2022. Det er altså store muligheter til å få oppleve helt nye ting på fotballbanen selv ved å spille for skolelaget til NHH.

Hvert semester har vi ulike sosiale sammenkomster med laget. Både i forkant av ulike arrangement på skolen, og ved meget hyggelige CL-kvelder. Hver sesong avsluttes med en storslått bankett hvor priser, heder og ære deles ut.

Alle er hjertelig velkommen på opptak.

NHHI
NHHIFK
fk@nhhi.no