NHHI Amerikansk Fotball

NHHI Amerikansk fotball ble etablert i 2011 og består i dag av ca. 35 hardbarka karer fordelt på alle kull. Vi trener 1-2 ganger i uka avhengig av sesong. I løpet av semesteret arrangeres det kamper mot andre studentlag (BI Lions), eliteserien (Olavs Menn) eller 1. divisjon (Åsane Seahawks, Haugesund Hurricanes). NHHI AF deltar i studentmesterskapet hver gang det arrangeres Amerikansk fotball, men vi har også deltatt og vunnet Studentlekene i rugby (2018).

Våren 2019 gikk NHHI AF ubeseiret gjennom studentlekene. I løpet av de fire kampene i turneringen hadde NHH skåret 140 poeng, og ikke sluppet inn et eneste poeng imot. Kronen på verket var å slå BI Lions 54-0 i finalen. Den sportslige suksessen til laget er noe vi ønsker å bygge videre på, og derfor avholder vi rent sportslige opptak. Amerikansk fotball er en svært spesialisert idrett, og vi trenger et stort mangfold av alle slags typer mennesker, uavhengig om du er stor eller liten er du hjertelig velkommen til å vise det du har å by på!

I tillegg til det sportslige er vi en sammensveiset og sosial gjeng som ofte treffes gjennom forbrødringer, vorspiel, hytteturer og utenlandsturer.

Høres dette ut som noe for deg? Kom på opptak i august! Vi har ingen krav om forkunnskaper, de aller fleste av oss hadde aldri prøvd amerikansk fotball før vi begynte på NHH!

Følg @NHHIAF på instagram eller NHHI Amerikansk Fotball på facebook for mer informasjon.

NHHI
NHHIAmerikansk fotball
af@nhhi.no