NHHI Active

NHHI Active er en interessegruppe som arrangerer ukentlige treninger gjennom hele året, som et lavterskel, sportslig og sosialt tilbud for alle studenter ved NHH. Formålet med et åpent tilbud er at alle som ønsker kan møte opp på våre treninger, og det er absolutt ingen krav til forkunnskaper, uavhengig av idrett som arrangeres. På våre treninger rullerer vi mellom ulike typer sporter og aktiviteter slik at du kan velge deg ut hvilke økter du ønsker å bli med på.

Vårsemesteret 2022 vil treningene avholdes hver mandag klokken 1630-1800 i Lehmkuhlhallen. Lik oss på Facebook (https://www.facebook.com/nhhiactive/) og Instagram (https://www.instagram.com/nhhiactive/)  for å få oppdateringer om hvilken idrett som skal gjennomføres hver uke og for eventuelle endringer i tidspunkt. På facebooksiden kan du også følge med på de sporadiske sosiale eventene vi arrangerer hvor absolutt alle har muligheten til å delta / melde seg på.

Dersom noen andre NHHI-lag ønsker å arrangere åpne treninger er vi alltid interessert i å komme i kontakt med dere og kjempegira på å bidra med alt fra promotering til gjennomføring av økten! Send en mail til active@nhhi.no om ditt lag ønsker å holde en åpen trening i vår treningstid eller om det er noe vi kan bidra med utenom dette.

NHHI
NHHIActive
active@nhhi.no